INSTAGRAM COM A EINA DOCUMENTAL

Selecció d'imatges documentals del compte d'instagram @Helenapixel
Selecció d'imatges documentals del compte d'instagram @Helenapixel

PRESENTACiÓ DEL CURS

Una imatge val més que mil paraules. Integrar la tecnologia a les aules de manera positiva i lúdica és tot un repte. La fotografia mòbil és una molt bona manera de utilitzar la càmera dels nostres telèfons com a eina de treball per a il·lustrar i documentar classes, treballs de recerca...

 

En aquest curs veurem com funciona avui dia el concepte “documentació” i com podem aplicar-hi eines audiovisuals.

 

Comencem?



ELS FÒRUMS D'ACTE


Fes clic a la imatge per accedir-hi. Un cop a dins fes servir l'usuari i contrasenya que vas generar per accedir al campus, és  dir, la que has fet servir per a revisar les inscripcions, per exemple.
Fes clic a la imatge per accedir-hi. Un cop a dins fes servir l'usuari i contrasenya que vas generar per accedir al campus, és dir, la que has fet servir per a revisar les inscripcions, per exemple.

Transformar l'educació és el tema que s'ha escollit per debatre aquest curs. Tots som conscients que els infants passen més temps al centre educatiu, els dies lectius, que amb la família o els amics. L'escola esdevé un lloc de referència tant pels aprenentatges com per les experiències vitals. 
Per altra banda, cal tenir en compte que la nostra societat viu immersa en un ritme estressant gens adequat per a l'observació i l'aprenentatge. 

Estem segurs que aquest espai us serà tan interessant com enriquidor.